• TEAM VAN DE MAAND 1

   

   

  Vandaag de primeur,  vanaf heden presenteren wij het Team van de Maand.

  Dit seizoen zal er aan het einde van iedere maand een team worden uitgelicht; zowel jeugd- als seniorenteams zullen de revue passeren.

  Deze maand is de keuze gevallen op de meisjes van onze MO13.

  Dit team is een samengesteld team van elf meisjes van SDO'63 en Hontenisse in de leeftijd van 10 tot 13 jaar en spelen 8 x 8 op een half veld.

  Waar de meeste meisjes vorig seizoen nog tussen de jongens speelden, is er dus vanaf begin dit seizoen een echt meidenteam die uitkomen in de 3e klasse.

  Binnen een paar weken is dit een hecht team geworden waar vriendschappen uit ontstaan zijn; zowel binnen als buiten de lijnen worden er afspraken gemaakt !

  Het seizoen kende een goede start in de Bekercompetitie; VCK MO13-1 werd eenvoudig aan de kant gezet door een 20-0 overwinning !!

  In de tweede bekerwedstrijd was er wat meer tegenstand van FC Dauwendaele MO13-1; na een 0-4 ruststand kwamen de meiden goed terug in de tweede helft.
  Een overwinning zat er dit keer helaas niet in…6-8 verlies…

  Op naar de laatste horde in de beker…Zeelandia Middelburg MO13-2; door een keurige 5-2 overwinning werd de volgende ronde van de beker bereikt !! Chapeau Meiden !!

  Toen werd het herfstvakantie…door blessures en vakanties kon het team niet afreizen naar Kapelle MO13-1 voor de volgense bekerwedstrijd…einde aan het bekeravontuur en een boete van de KNVB…

  De reguliere competitie verloopt nogal wisselvallig; waar er in de beker nog ruim gewonnen werd van Zeelandia Middelburg MO13-2, was dit in de competitie niet het geval.
  De meiden moesten een nipte nederlaag incasseren…2-3

  De tweede competitie wedstrijd was een uitwedstrijd op vrijdag avond 12 oktober jl. naar MZC’11 in Zierikzee; ondanks de lange reis was er veel strijd deze wedstrijd.
  Echter, de punten bleven op Schouwen Duiveland…7-3 verlies…

  Afgelopen zaterdag was het team op volledige sterkte afgereisd naar Zeelandia Middelburg waar deze keer de plaatselijke MO13-1 de tegenstander was.
  Na 60 minuten strijd, stond de 1-5 op het bord; de eerste competitie zege is ook binnen en eindelijk van die hatelijke “nul” af.

  Na 3 competitie wedstrijden staat het team op de 8e plaats van de 11 teams…voor de maand november staan er nog leuke wedstrijden op de planning.

  Thuis spelen de meiden nog Kruiningen MO13-1 (02-11) en Kloetinge MO13-2 (23-11); Uit moeten ze komende weken naar FC Dauwendaele (16-11) en de verre uitwedstrijd naar FC De Westhoek MO13-1 (30-11).

  Zoals eerder genoemd, bestaat dit leuke team uit 11 gezellig dames in spé…maar stiekem zijn we toch nog op zoek naar wat extra versterking !!

  Lijkt het je leuk om bij deze SUPERGIRLS te spelen kom gerust eens kijken (of meedoen) op onze trainingsavonden; trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag tussen 18.30 en 19.30 uur.

  Selectie MO13-1:
  Lara Smet - Lara de Maat - Lieke Ferket - Jayda van Bunder - Lotte Harinck (c) - Jady de Poorter - Evelien van Damme - Maha Hallabi - Ghufran Hallabi - Ischa Jonkheijm - Ismay de Ruijter

  Shirtsponsor:
  Uw Groenevakwinkel Kloosterzande