• Reiskostenvergoeding

  Download hier het Declaratieformulier Eigen Vervoer

  Afspraken over het vervoer naar uitwedstrijden betreft competitie en bekerwedstrijden.

  Senioren elftallen

  Voor alle uitwedstijden kan gedeclareerd worden tot een maximum van 5 auto’s.  Incidenteel kan er een bus beschikbaar gesteld worden, dit alleen na samenspraak met het Bestuur.

  JO19 => JO12 Junioren + JO11 => JO8 pupillen

  Voor uitwedstrijden van jeugdteams kan niet meer worden gedeclareerd.

  Algemeen

  Reiskostenvergoeding is alleen van toepassing als de totale reis (heen en terug) meer dan 60 kilometer bedraagt. Vanaf kilometer 61 worden de reiskosten vergoed. De eerste 60 kilometer zijn dus voor eigen rekening.De kilometervergoeding wordt vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020  0,10 per gereden kilometer.

  Voor wedstrijden boven de Westerschelde of in Brabant worden T-tags voor de Westerscheldetunnel of een Teletolbadge voor de Liefkenshoektunnel beschikbaar gesteld.

  Declaraties kunnen worden ingediend op het daartoe bestemde formulier dat is te verkrijgen in het wedstrijdsecretariaat of te downloaden via de site. De uitbetaling wordt uitsluitend gedaan door storting op de bankrekening van de chauffeur.Declaraties kunnen uitsluitend individueel worden ingediend. Het declareren van reiskosten per elftal is niet mogelijk.

  Declaraties dienen altijd op naam van de chauffeur te zijn uitgeschreven (ook de persoonlijke bankrekening) en door hem of haar persoonlijk ondertekend te zijn, pas daarna wordt de declaratie uitbetaald.Bij samenwerkende teams geldt dat declaraties alleen kunnen worden ingediend voor het rijden van leden van V.V. Hontenisse. Het gebruik van T-tags of Teletolbadges worden ook alleen beschikbaar gesteld aan leden van V.V. Hontenisse.

   

  Het Bestuur