• Interview Pupil van de Week

V.V. Hontenisse - V.V. Hulsterloo

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roan de Schepper, ben 9 jaar oud en ik zit op Basisschool 't Getij in groep 6.

Het leukste vak op school vind ik rekenen.

Ik ben begonnen met voetbal bij VV Hontenisse bij de mini’s toen ik 5 jaar oud was.

Ik speel nu in JO10-2 meestal sta ik daar in de verdediging . Soms speel ik ook in de aanval, iets dat ik heel leuk vind om te doen.

Ik ben het beste in goede voorzetten geven; wat ik nog wil verbeteren is zelf meer doelpunten maken.

De beste wedstrijd tot nu toe vond ik de wedstrijd tegen Aardenburg vorig seizoen die we met 18-1 wonnen.

Mijn favoriete club is Feyenoord Rotterdam en favoriete speler is Steven Berghuis.

Andere hobby’s naast het voetballen zijn gamen, boeken schrijven, vissen, koken en drummen

Mijn grootste wens is om later profvoetballer te worden.

Ik denk dat de uitslag Hontenisse – Hulsterloo 2-1 wordt.

Tot zaterdag avond !!

Roan