• Interview Pupil van de Week

Hontenisse - RKVV Koewacht

Hallo allemaal,

Mijn naam is Osmar Baptista Nsingui en ik ben 10 jaar oud.

Ik zit in groep 5/6 van Basisschool 't Getij in Kloosterzande. Het leukste vak op school vind ik gymnastiek.

Ik speel vanaf de mini's bij Hontenisse; op dit moment speel ik bij Hontenisse/SDO'63 JO 11-2 en ik speel vaak op de mid-mid positie.

Mijn beste en leukste wedstrijd was die van vorige week zaterdag tegen Oostburg JO11-1 voor het kampioenschap.
    Voor en tijdens de wedstrijd was iedereen gespannen, totdat we ons eerste doelpunt maakten...we zijn najaarskampioen geworden door een 1-3 overwinning !!

Mijn sterkste punt als voetballer is mijn snelheid; mijn minpunt is dat ik graag wat harder zou kunnen schieten.

Mijn hobby's naast voetbal zijn vissen en gamen.

Mijn favoriete club is AFC Ajax en mijn favoriete speler is Hakim Ziyech.

Mijn grootste wens is om later bij Ajax te voetballen.

Ik vind het heel leuk en spannend om zondag de Pupil van de week te zijn...ik denk dat de uitslag 3-1 voor Hontenisse wordt!

Tot zondag in 't Prinsebos !

Groetjes,

Osmar