• Interview Pupil van de Week
    Hontenisse - Sluis

Hoi iedereen,

...

Mijn naam is Kelshaw Allen en ik ben geboren op 10-06-2009.
    Ik zit in groep 7 van Basisschool 't Getij in Kloosterzande.

Ik heb 2 zussen; Brooklyn is mijn grote zus en mijn klein zusje, heet Amelia. Ook heb ik nog oudere broers, Isaiah, Miljano en Josiah. Isaiah is helaas overleden toen hij 13 jaar was.

Ik speel bij Hontenisse/@SDO'63 JO11-1; meestal sta ik in de verdediging (links-achter). Ik voetbal al sinds mijn vierde bij Hontenisse.
    Mijn sterke punten zijn, dat ik veel beenkracht heb, dus hard kan schieten. Ook ben ik goed in corners neme; mijn zwakke punten zijn keepen.
    Mijn mooiste wedstrijd was tegen Terneuzen, ik scoorde vanaf de middellijn.

Mijn favoriete club is AFC Ajax en mijn favoriete speler is Frenkie de Jong van FC Barcelona.

Mijn hobby’s naast voetbal zijn gamen en trampoline springen.

Wat ik zou doen met 1 miljoen is ten eerste nieuwe voetbalschoenen, AirPods en een IPhone 11 kopen.
    Ik zou de helft aan mijn mama en aan mijn papa geven .

Op vakantie ga ik het liefste naar Kaapverdië en ik zou nog heel graag een keertje naar New York willen.

De uitslag van Hontenisse-Sluis wordt denk ik 3-2 !!!

Tot zondag in 't Prinsebos !!

Groetjes Kel