• Beste leden van V.V. Hontenisse,

Helaas is er in onze vereniging een Corona besmetting vastgesteld bij één van onze seniorleden en ook onder de jeugdspelers.

Het bestuur van V.V. Hontenisse heeft daarom besloten dat alle wedstrijden dit weekend worden afgelast.
    Ook alle trainingen tot en met donderdag 8 oktober zullen komen te vervallen. Het sportpark gaat op slot.

Onze regels zoals ze te vinden zijn in Sportlink blijven van kracht maar de regering heeft wel extra maatregelen opgelegd.

Deze regels gelden in ieder geval voor de komende 3 weken.

*    Het is niet toegestaan om wedstrijden te bezoeken als supporter. Dit geldt ook voor alle (groot-)ouders die naar hun sportend kind willen komen kijken;
    *    Dit geldt ook voor trainingen;
    *    Tijdens trainingen zal het hek bij het zwembad op slot zijn. Ouders dienen buiten het hek te blijven;
    *    De kantine is gesloten;
    *    Na wedstrijden en traingingen gelieve direct het sportterrein te verlaten;
    *    Van bezoekende verenigingen zijn bij jeugdwedstrijden naast de begeleiders ook de chauffeurs van de bezoekende partij welkom;
    *    Volg altijd de aanwijzingen en instructies van V.V. Hontenisse op.

De personen die wel toegang hebben tot het sportpark tijdens wedstrijden zullen een separate mail hierover ontvangen.
    Dit zijn in ieder geval natuurlijk de leiders en begeleiders van onze teams als mede de bestuursleden van Hontenisse en HSVC’20.

Maar het belangrijkste blijft gebruik je gezond verstand, Bij klachten blijf thuis en laat je testen.

Bestuur V.V. Hontenisse