• Beste mensen,

Net als voor velen zal 2020 niet de boeken in gaan als het mooiste jaar van onze vereniging. Vanaf medio maart werden helaas alle competities en trainingen stilgelegd vanwege het Corona-virus. Vanaf mei/juni kon er weer in beperkte mate worden gestart met trainingen en in september konden de competities weer worden hervat. Helaas kwam hier al snel een eind aan en liggen vanaf oktober de competities weer stil. De jeugd kan gelukkig nog blijven trainen maar voor de senioren is dit niet meer mogelijk of in zeer beperkte mate.

Wij hopen dat er na 19 januari 2021 weer meer mogelijk is en dat iedereen snel weer een eerste, tweede en derde helft kan spelen. Mede met behulp van de geboden steunmaatregelen hebben wij er vertrouwen in dat we als vereniging goed uit de crisis komen en we richten onze blik al op de toekomst.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

Hopelijk tot snel in ’t Prinsebos.

Bestuur V.V. Hontenisse