• Beste leden/donateurs,

Zoals in de nieuwsbrief aangekondigd, verandert met ingang van het seizoen 2021-2022 de wijze van inning van de contributie. Vanaf dit seizoen werken wij samen met Club Collect. U ontvangt van Club Collect begin september per e-mail een betaalverzoek. In deze e-mail klikken kunt u klikken op “Bekijk de betaalpagina” om naar uw persoonlijke pagina te gaan. Op deze pagina krijgt u de mogelijkheid om uw naam- en adresgegevens te wijzigen of eventueel een telefoonnummer of bankrekeningnummer toe te voegen. Het toevoegen van een telefoonnummer of bankrekeningnummer is niet noodzakelijk. Naam-en adresgegevens uiteraard ook alleen wijzigen als dit het geval is. Op de betaalpagina kunt u klikken op “Bekijk uw betaalmogelijkheden en betaal”. Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen via automatische incasso (kost € 1,- extra) of direct via Ideal of overschrijving.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Marco van Meele (06-51028791/ penningmeester@vvhontenisse.nl).

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Hontenisse