Club informatie

V.V. Hontenisse is een Nederlandse amateur voetbalclub uit Kloosterzande (Zeeuws-Vlaanderen). De vereniging is opgericht op 1 november 1927 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark ‘t Prinsebos gelegen aan het Marijkeplein te Kloosterzande.De clubkleuren zijn blauw en wit. Hontenisse speelt haar thuisduels in een blauw shirt, witte broek en blauwe sokken.Hontenisse heeft in het seizoen 2016 – 2017 vijf heren senioren teams in competie, waarvan één elftal op zaterdag speelt. Het eerste elftal van de club komt uit in de 4de klasse A van het zondagvoetbal in het district Zuid 1. Daarnaast telt de club één dames elftal (zondag 3de klas), vier junioren eltallen en acht pupillen teams. De aller jongste talenten (in de leeftijd van 5 – 6 jaar) spelen bij ons bij de “mini’s”.

Regels en beleidsnotities

V.V. HontenisseV.V. Hontenisse telt ruim 370 leden. De club wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. V.V. Hontenisse is een vereniging waar iedereen lid kan worden en zich thuis kan voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en culturele achtergrond. Wij streven een actieve, bruisende en sportieve vereniging te zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor haar leden herkend wordt als een aantrekkelijke sportclub. Om dit blijvend te kunnen verwezelijken zijn hiervoor een aantal regels en beleidsnotities opgesteld. U kunt hier kennisnemen van deze stukken.

Klik hier voor de procedure voor het keuren velden handelingen bij afgelastingen.

Klik hier voor ons gedragsregelegement.

Klik hier voor het technisch beleidsplan van V.V. Hontenisse.

Klik hier voor ons jeugdvoetbal plan.

Klik hier voor de kleedkamer- en veldindeling voor het seizoen 2016 – 2017.

Klik hier voor de procedure bij het regelen van vriendschappelijke wedstrijden