Webshop

Alle kleding producten van V.V. Hontenisse voor zowel de jeugd als de senioren zijn gekozen uit de teamlijn van Erima die u kunt aanschaffen via de webshop van Soccercenter Waasland. Op dit moment is het nog mogelijk kleding te bestellen uit de oude-kledinglijn, binnenkort zal de webshop.

Op de webshop van Soccercenter Waasland. http://www.soccercenterwaasland.be/category/304/VV_Hontenisse voor alle leden van V.V. Hontenisse is er -20% korting op de gekozen teamlijn, alleen van toepassing op bestellingen via de webshop van Soccercenter Waasland!

Klik hier voor de actuele kledinglijn van V.V. Hontenisse.

AKTIE TOT EN MET 31 MAART 2018 20% PLUS 20% = 40% korting.

Met onderstaande kortingscode krijgen de leden een extra korting van 20% op de prijzen die bij de producten van VV Hontenisse staan vermeld:

VVH2020

Deze kortingscode is momenteel geldig t/m 31 maart. Deze code kan men onbeperkt gebruiken.

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met Robbie Bracke via rob.bracke@hetnet.nl.