Hontenisse 1 wint het Groot Hontenisse toernooi

Hontenisse 1 wint het Groot Hontenisse toernooi op zondag 27 augsustus jl. Deelnemende teams waren Hontenisse 1, Graauw 1, Clinge 1 (vervanger voor het afgemelde SDO’63) en Vogelwaarde 1. De wedstrijden werden afgewerkt in  2x 15 minuten.

Eerste wedstrijd om 12 uur was Graauw tegen Vogelwaarde en eindigde in 1-0 voor de mannen van Johny Merckx. Hierna volgde de eerste wedstrijd van Hontenisse en wel tegen vierdeklasser Clinge. Deze wedstrijd had een 1-1 ruststand en eindigde uiteindelijk in 3-1 voor de blauw-witte. Doelpunten waren van Rob de Pooter (2x) en Titiano Staes.

Direct na deze wedstrijd was Graauw de tegenstander van Hontenisse en deze wedstrijd eindigde in 0-0. De vierde wedstrijd eindigde in een verrassende 0-3 overwinning voor het Vogelwaarde van Mark de Kunder. De laatste wedstrijd van Clinge was tegen Graauw en eindigde mede door een in de laatste minuut gescoorde vrije trap van v.v. Clinge in een 2-2 gelijkspel.

De allerlaatste wedstrijd van het toernooi was de wedstrijd tussen Hontenisse en Vogelwaarde. Deze wedstrijd was een week geleden ook gespeeld op Vogelwaarde en eindigde toen in een 0-6 overwinning voor Hontenisse. De wedstrijd op het toernooi eindigde in 3-1 overwinning voor Hontenisse na een 0-1 achterstand. Doelpunten waren van Kris van Meele (2x) en Thomas de Waal.

Uitslagen:

Graauw             –           Vogelwaarde                1-0